Batterier och laddare

Både Husqvarna och Kress strävar efter att erbjuda hållbara och effektiva batterilösningar för att möta de växande behoven hos både trädgårdsentusiaster och yrkesverksamma.

Deras engagemang för att minska miljöpåverkan och samtidigt leverera pålitlig prestanda gör deras batterier till ett smart val för dem som söker kraftfulla, batteridrivna redskap.

Originaldelar och tillbehör från Husqvarna

Husqvarna är välkänt för sina innovativa batteridrivna trädgårdsverktyg. Deras batterier är utformade för att ge kraft och hållbarhet, vilket gör det möjligt för användare att klippa gräs, trimma häckar och utföra andra trädgårdsuppgifter utan att vara beroende av bensin.

Husqvarnas batterier är ofta kompatibla över olika produkter, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för trädgårdsägare.

Hos oss hittar du batterier och laddare till alla av Husqvarnas modeller.
Söker du något speciellt? Kontakta oss.

Hitta den batteriutrustning du behöver

Till alla våra batteridrivna maskiner – från batterier och laddare, till tillbehör och batterilådor

Batteriladdare

Batterier

Batteriboxar

Kress batterier

Kraftstationer

Prestanda i en aldrig tidigare skådad omfattning

Kress 8-minuters CyberSystem-batterier ger så mycket kraft att vi var tvungna att utforma ett helt nytt sortiment av kommersiella verktyg med utgångspunkt i dessa banbrytande standarder. Väntan är över. Börja din övergång till utsläppsfri grönyteskötsel idag.

Deras batterier är utformade med fokus på prestanda och pålitlighet, vilket gör dem till ett utmärkt val för professionella användare som behöver kraftfulla verktyg för olika uppgifter. Kress-batterierna är konstruerade för att klara krävande arbetsmiljöer och för att säkerställa långvarig användning.

Söker du något speciellt? Kontakta oss.