Motorsågar

Vi vet att varje dag är en utmaning. Uppe i trädtopparna, ute på en gren, mitt i en tät skog eller i din alldeles egna trädgård.

Men med vårt utbud av motorsågar kan vi garanterat underlätta för dig. Det finns en såg för alla tillfällen.

En motorsåg från Husqvarna klarar alla utmaningar

För att bedriva professionellt skogsbruk krävs pålitlig och hållbar utrustning. Och även om mindre trädgårdsarbeten kräver mindre muskelkraft, är behovet av enkel hantering detsamma. Alla kan dra stor nytta av ett flexibelt allroundverktyg.

Vårt sortiment av motorsågar erbjuder den perfekta kombinationen av manövrerbarhet, hållbarhet och skärkapacitet - skräddarsydda för alla.

Kontakta oss eller kom in i butiken så hjälper vi dig!

Du hittar såklart även tillbehör & reservdelar till din motorsåg hos oss

Förutom att vi har de bästa sågarna har vi naturligtvis tillbehören och reservdelarna. En motorsågskedja, ett skvättskydd eller annat du behöver komplettera med.

Tillbehör

Skyddsutrustning

Oljor & Bränsle

Verktygsbälten

Reservdelar

Oöverträffad prestanda från Kress

Tack vare Kress 60 V kommersiella 8-minuters CyberPack-batterier, kan du äntligen säga adjö till bränsledrivna alternativ. Med dessa batterier behöver du inte oroa dig för skadliga utsläpp, höga bränslekostnader eller tidskrävande underhåll. Vad som är ännu mer imponerande är att dessa batterier laddas fullt på endast 8 minuter, vilket möjliggör oavbruten drift. Så nu kan du köra din maskin dygnet runt utan avbrott.

Att välja Kress är att arbeta hälsosamt.

Medarbetarna utsätts inte längre för kontinuerlig exponering för giftiga avgasutsläpp, öronbedövande buller och skadliga vibrationer under dagen.