Husqvarna snöslungor

Med en av våra högpresterande snöslungor från Husqvarna flyttar du enkelt snön dit du vill ha den.

Halt och isigt? Inte med en Husqvarna, våra snöslungor är försedda med kraftigt mönstrade däck för att få ett bra grepp överallt.

Det finns en Husqvarna snöslunga för alla behov

Funderar du på att köpa en ny snöslunga? Vi har snöslungor som kan hjälpa dig med det aktuella jobbet. Alla våra maskiner har ett tvåstegssystem som hjälper dig att blåsa bort även djup och tung snö.

Tack vare Husqvarnas tvåstegssystem med inmatningsskruv och fläkt, en elstartfunktion, variabel körhastighet och kraftigt mönstrade däck är du alltid redo för de tuffaste vinterutmaningarna – oavsett vilken vinter som erbjuds.

Du hittar såklart även orginaltillbehör & reservdelar hos oss

Vi har tillbehören och reservdelarna som behövs för din snöslunga. Välj mellan olika vanliga tillbehör som drivrem, brytpinnar eller överdrag.

Tillbehör

Bränsledunkar

Oljor & Bränsle

Reservdelar

Arbetskläder

Vi hjälper dig hitta rätt snöslunga

Letar du efter en ny snöslunga? Här följer några saker att tänka på före inköpet.

För att välja rätt snöslunga som passar dina behov, bör du ta hänsyn till ytan du behöver röja och de typiska snöförhållandena i ditt område. Områdets storlek och snöns beskaffenhet spelar en viktig roll i ditt val av snöslunga. Om du har en stor yta som är täckt av djup och tung snö, kan en snöslunga med en kraftfull motor och bred arbetsbredd vara den bästa lösningen, eftersom den sparar tid och arbetsinsats.

Enstegsslungan är en enklare typ av maskin som är perfekt om du bara utför lättare snöröjningsarbeten hemma.

Tvåstegsmodellerna är de mest effektiva för tung och packad snö.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!