Rengöring

Funderar du på att investera i en ny högtryckstvätt? En högtryckstvätt från Husqvarna erbjuder en praktisk och robust design som kan göra ditt arbete i huset och trädgården mycket enklare.

Husqvarnas högtryckstvättar är särskilt effektiva då dom använder ungefär 80% mindre vatten än en vanlig slang.

Vilken högtryckstvätt ska jag välja?

Med våra högtryckstvättar erhåller du en pålitlig konstruktion och högkvalitativa komponenter som säkerställer lång livslängd. Det ergonomiska spolhandtaget med lans ger användaren bekvämlighet, och en avtryckare startar och stoppar motorn automatiskt.

Våra högtryckstvättar levererar maximal rengöringsprestanda med minimal vattenanvändning tack vare det höga trycket de genererar.

Dessutom har de en kompakt och lättmanövrerad design som gör dem idealiska för trädgårdsarbete.

Välkommen in till oss så hjälper vi dig att välja rätt!

Vi har såklart även tillbehör & reservdelar till högtryckstvättar och dammsugare

Större mångsidighet och effektivare rengöring med våra tillbehör till högtryckstvättar och grovdammsugar.

Fordonsrengöring

Slangar

Rengöringsmedel

Munstycken

Dammsugarpåsar

Grovdammsugare

Hos oss hittar du även våt- och torrdammsugare från Husqvarna.

Husqvarnas Wet & Dry-dammsugare är kända för sin robusta konstruktion och pålitliga hållbarhet. Dessa dammsugare tar sig an en imponerande variation av smuts, damm och skräp med lätthet. Med sin kraftfulla prestanda, intuitiva kontroller och ett omfattande utbud av tillbehör, erbjuder de en flexibel lösning för rengöring. Dessa maskiner är perfekta för krävande daglig användning och specialapplikationer, inklusive användning i kombination med elverktyg, tack vare smart förvaring och enkel transport.