Trim- & Röjsågar

Ogräs, små buskar eller snår? Yrkesproffs eller husägare – det finns en verktyg för alla behov. Rätt verktyg hjälper dig upprätthålla en välskött och vacker utomhusmiljö. När det kommer till trimning och röjning i trädgården har vi ett brett utbud av specialverktyg som kan underlätta arbetet och ge fantastiska resultat.

Trädgårdsmaskiner från Husqvarna

En välskött trädgård är en källa till glädje och stolthet för många människor. Att odla och vårda växter, buskar och blommor ger inte bara en visuell skönhet utan också en fridfull och avkopplande miljö. För att hålla trädgården i sitt bästa skick är regelbundet underhåll en nödvändighet.

Husqvarna är känt för att tillverka högkvalitativa trädgårdsverktyg som är väl anpassade för professionella trädgårdsmästare och hemmafixare. Deras sortiment av trädgårdsverktyg inkluderar allt från röjsågar till motorsågar och andra trädgårdsredskap.

Välkommen in till oss för att ta del av vårt breda utbud av Husqvarnas trädgårdsmaskiner!

Ett litet urval av våra trädgårdsmaskiner

Vi har ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner för alla behov oavsett om du är hemma- eller yrkesanvändare.

Röjsågar

Grästrimmers

Häcksaxar

Lövblåsar

Vertikalskärare

Kress batteridrivna verktyg

Kress batteridrivna maskiner används för både trimning och röjning i trädgården. Dessa maskiner är ofta utformade för att underlätta arbetsprocessen och öka effektiviteten inom trädgård och landskapsvård.

Kress är ett tyskt företag som är känt för att tillverka högkvalitativa maskiner  som används inom skogsbruk, landskapsvård, och trädgårdsarbete. Deras verktyg är konstruerade för att vara pålitliga, effektiva och ergonomiska.