Snöslungor

Husqvarna och Cub Cadet är två erkända varumärken som tillverkar högkvalitativa snöslungor för att underlätta snöskottning under vintermånaderna.

Båda tillverkarna är kända för att erbjuda pålitliga och robusta maskiner som möter de krävande moment som en snöslunga möter.

Enklare snöröjning med Husqvarnas snöslungor

Tack vare Husqvarnas tvåstegssystem med inmatningsskruv och fläkt, en elstartfunktion, variabel körhastighet och kraftigt mönstrade däck är du alltid redo för de tuffaste vinterutmaningarna – oavsett vilken vinter som erbjuds.

Husqvarnas sortiment av snöslungor inkluderar flera olika motorstorlekar och arbetsbredder, varierande mellan 61 och 76 cm. Detta ger dig flexibilitet att hitta den snöslunga som passar bäst för ditt specifika behov och område.
Till Husqvarnas snöslungor

Du hittar såklart även tillbehör & reservdelar till din snöslunga hos oss

Vi har tillbehören och reservdelarna som behövs för din snöslunga. Välj mellan olika vanliga tillbehör som drivrem, brytpinnar eller överdrag.

Tillbehör

Bränsledunkar

Oljor & Bränsle

Reservdelar

Arbetskläder

Cub Cadet snöslungor

Med de prisbelönta 2X-modellerna och den första i sitt slag 3X trestegsteknologi, kommer du att vara säker på att hitta den exakta nivån av snöröjningskraft du behöver med den styrka och kvalitet du kräver.
Till Cub Cadets snöslungor