Övriga produkter

Ogräs, små buskar eller snår? Yrkesproffs eller husägare – det finns en verktyg för alla behov. Rätt verktyg hjälper dig upprätthålla en välskött och vacker utomhusmiljö. När det kommer till trimning och röjning i trädgården har vi ett brett utbud av specialverktyg som kan underlätta arbetet och ge fantastiska resultat.

Jordfräsar, mossrivare och vertikalskärare

Kraftfulla, mångsidiga och enkla att hantera. Våra motordrivna jordfräsar är idealiska för allt från lummiga gräsmattor till hård mark.

Husqvarnas kultivatorer och jordfräsar är byggda för att hålla – alla komponenter är av högsta kvalitet och grundligt testade. Motorerna har höga specifikationer och levererar kraft för alla typer av arbeten med låga utsläpp. Det finns också ett brett utbud av tillbehör för kultivatorer och jordfräsar så att de kan användas för många olika uppgifter.

Ett litet urval av våra trädgårdsmaskiner

Vi har ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner för alla behov oavsett om du är hemma- eller yrkesanvändare.

Röjsågar

Grästrimmers

Häcksaxar

Lövblåsar

Vertikalskärare

Högkvalitativa lövblåsare

Arbeta med naturliga krafter

Bland våra lövblåsare ingår både handhållna och ryggburna blåsare med många smarta och praktiska funktioner. Med imponerande blåskapacitet och en ergonomisk design blir användningen av våra lövblåsare både effektiv och komfortabel. Välj den lövblås som bäst passar dina behov bland vårt varierade sortiment. Hos oss hittar du batteridrivna och elektriska alternativ för miljövänliga val, bensindrivna modeller för dem som föredrar traditionell kraft, samt professionella lövblåsare anpassade för den krävande kommersiella sektorn.

Hos oss hittar du även Kress kommersiella lövblåsare, där kraft möter tyst drift. Det innovativa batteriet ger långvarig effekt, medan den ergonomiska ryggsäcksdesignen prioriterar användarkomfort. Med sin vattentäta design är denna lövblås redo för alla väder.