Service

Vi förstår vikten av att ha pålitliga trädgårdsmaskiner för att hålla din trädgård i bästa möjliga skick.

Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ service och reparationer så att du kan fortsätta njuta av ditt trädgårdsarbete med fullt förtroende för din maskin.

Service & reparation

Kontakta oss idag för att diskutera dina service- och reparationbehov. Vi är här för att hjälpa dig att hålla din trädgårdsmaskin i optimalt skick och säkerställa att den fortsätter att prestera på sin bästa nivå.

Vi har lång erfarenhet av att hantera och underhålla Husqvarna- och Kress-produkter och är stolta över att kunna erbjuda kvalitetsarbete och pålitlig service.

Vår service omfattar:

Rutinmässig service och underhåll: Vi rekommenderar regelbunden service för att säkerställa att dina maskiner fungerar optimalt. Detta inkluderar oljebyte, rengöring av luftfilter, justering av kedjor och mycket mer.

Reparationer: Om din trädgårdsmaskin behöver reparationer, är vårt team välutrustat för att snabbt diagnostisera problemet och åtgärda det effektivt. Vi använder endast äkta reservdelar för att säkerställa maskinernas prestanda.

Felsökning: Om du har problem med din trädgårdsmaskin men inte är säker på orsaken, hjälper vi dig att felsöka problemet och hitta en lämplig lösning.

Garanti och serviceavtal: Vi kan hjälpa dig att följa eventuella garantivillkor och erbjuda förmånliga serviceavtal för att hålla dina maskiner i toppskick.
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
(Ex. gräsklippare, snöslunga, motorsåg)
Detta underlättar när vi letar reservdelar!
Ditt namn